Workshops voor bedrijven en instellingen

bokstherapie-72-2

BOKSEN, VAN COACHINGSTRAJECT TOT BEDRIJFSUITJE

Wil je met medewerkers, collega's, vriendinnen of vrienden een boksworkshop in Amsterdam volgen? Of lijkt het je wel wat om boksen als bedrijfsuitje of een boksclinic voor medewerkers te organiseren? 
Bokstherapie.nl geeft leuke, leerzame, inspannende, uitdagende én veilige boksworkshops en boksclinics. Dat doen we voor bedrijven, instellingen stichtingen, teamtrainingen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeest of verenigingen.

De workshops of clinics kunnen bij ons in Amsterdam plaatsvinden, maar ook op locatie; bijvoorbeeld op de locatie van uw keuze in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, of waar ook in Nederland. Daarnaast is een training in de buitenlucht ook mogelijk. Op het strand bijvoorbeeld!

Elke boksworkshop die wij geven is maatwerk. De nadruk ligt op samenwerken, verbinden, loskomen óf juist op grenzen stellen. Een boksworkshop is uitermate geschikt als aanvulling op een bedrijfstraining, coachingstraject of gewoon als een spannend uitje voor jouw organisatie.

uitje-2-workshops
bokstherapie-62-workshops

WAT KAN JE VERWACHTEN?

De basis bestaat uit een goede warming-up en uitleg van de bokstechniek die we gaan gebruiken. Dan gaan we aan de slag met elkaar en proberen we de geleerde technieken samen uit. We geven elkaar feedback, moedigen elkaar aan en als het nodig is motiveren we elkaar. Boksen is namelijk samenwerken, verbinding maken, leren uitdelen en leren incasseren. We sluiten af met een cooling-down.

De begeleiding is in handen van ervaren enthousiaste trainers. Uiteraard is de boksclinic veilig voor de deelnemers. Wij zetten dagelijks boksen als therapievorm in, het is een lichaamsgerichte therapie. Tijdens de workshop is er dan ook ruimte voor samenwerking, boosheid, ontspanning, plezier, verbinding maken met eigen lijf en het uiten van emoties. Intussen hebben we aandacht voor zaken als een juiste lichaamshouding.

Boksen is stoer, maar ook efficiënt. Het is goed voor de emotionele en fysieke conditie. Tijdens de sessie wordt al snel duidelijk wat jouw (communicatie-)stijl is en wat hier de voor- en nadelen van zijn. Je bokst zoals je bent en je bent zoals je bokst.

BOKSEN IS SAMENWERKEN

Wil jij jouw medewerkers, collega's of vriendinnen/vrienden een workshop geven die daadwerkelijk verbindt en bovendien uitdagend is? Boksen is dé manier om uiting te geven aan jouw gevoel en om de samenwerking te verstevigen.
Graag maken wij kennis en bespreken we de mogelijkheid voor de workshop boksen.

MEER WETEN?

Neem contact op! Dan bespreken wij graag vrijblijvend de mogelijkheden om jou te helpen met het organiseren van een onvergetelijk evenement.

PRAKTISCH

  • Nadat wij met jou de wensen en mogelijkheden hebben doorgenomen, brengen wij een offerte uit. Deze bevat het totale bedrag van de workshop. Je krijgt nooit te maken met onverwachte kosten achteraf.
  • De workshop duurt minimaal 1 uur.
  • Deelnemers hebben nodig: Makkelijk zittende sportkleding, schone sportschoenen een handdoek en flesje water.
  • Wij zorgen voor de bokshandschoenen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!


mailbel


ONZE KLANTEN

Dit is een deel van de bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties waar Bokstherapie.nl al workshops op maat heeft gegeven.