Trainingen - Bokstherapie.nl

BOKSEN VOOR IEDEREEN

bokstherapie-27-2
bokstherapie-48-2

Voor vrouwen en mannen

Onze bokstraining in Amsterdam is geschikt voor iedereen, ook als je weinig of geen ervaring hebt. Wij geven bokslessen in gemengde groepen, met vrouwen en mannen, beginners en gevorderden. Je merkt na een korte periode al de veranderingen in houding en conditie. Maar ook de vooruitgang van jouw techniek en toename van je kracht zullen je verbazen. En hoe leuk is het niet als jij na de training voelt dat je de spanning en stress van de dag hebt weggeslagen?

Wat doe je op de training?

Tijdens deze pittige boks- en conditietraining van 60 minuten oefen je verschillende stoottechnieken en bokscombinaties op de bokshandschoenen van een trainingspartner. De les begint met een goede warming-up, en natuurlijk sluiten we af met een cooling-down. Bij de training zelf werken we aan de opbouw van jouw conditie, kracht en snelheid. We leren je bokstechnieken aan en helpen je die te verbeteren.

Beleef het zelf

In onze shop is volop keus: Koop een strippenkaart voor tien keer boksen. Of neem een abonnement, dan kan je zo vaak langskomen als je wilt. Wil je eerst eens proberen of het wel wat voor je is? Dan zijn twee voordelige proeflessen geknipt voor jou!

Begin je met boksen?

Ook beginnende boksers kunnen prima deelnemen aan al onze bokslessen. Wij weten dat gewoon meedoen ervoor zorgt dat jij het boksen snel onder de knie krijgt. Uiteraard krijg jij waar nodig extra aandacht van de trainers. In het algemeen merken wij dat de boksers die minimaal twee keer per week trainen, de meeste vooruitgang boeken. Wij hebben bokshandschoenen beschikbaar voor de proeflessen. Daarna zijn eigen bokshandschoenen verplicht.

Ben je een gevorderde bokser?

Ook de gevorderde of meer ervaren bokser kan bij ons lekker meetrainen. Wij hebben gemengde groepen, met deelnemers die net begonnen zijn, maar ook al een tijdje boksen. De variatie van deelnemers maakt het voor iedereen leuk om te trainen en te boksen. Onze trainingen worden al jaren als gevarieerd en conditioneel stevig ervaren.

Sparren wij?

Heel af en toe sparren wij tijdens de lessen, maar de nadruk ligt daar bij ons niet op. Als we een keer sparren is deelname niet verplicht, al kan het een leuke manier zijn om je techniek te testen. Maar de focus ligt bij ons echt op conditie en techniek. Daarom stoot je op de bokshandschoenen van degene die tegenover jou staat.

Heb je vragen?

Wil je advies bij het kiezen? Wij horen graag van je! Neem hier eenvoudig contact op. Dan helpen wij jou snel verder. Weet je al wat je wilt? Wacht dan niet langer en schrijf je meteen in!

Kies je training en schrijf je nu in!

Wil je meteen een afspraak maken voor een training? Ga eerst naar onze shop om één of meer trainingen af te nemen. Heb je je tegoed geregeld? Dan kan je hier je trainingen reserveren.

Jouw Coach

bokstherapie-75-marcel

Marcel Amstelveen

Marcel heeft ervaren dat boksen je meer geeft dan alleen een betere conditie. Deze verhelderende ervaring wil hij graag delen met anderen.

Scroll naar top