Kom bij ons boksen!

Meer van Bokstherapie.nl

BOKSEN VOOR IEDEREEN

bokstherapie-27-2
bokstherapie-48-2

Voor vrouwen en mannen

Onze bokstraining in Amsterdam is geschikt voor iedereen, ook als je weinig of geen ervaring hebt. Wij geven bokslessen in gemengde groepen, met vrouwen en mannen, beginners en gevorderden. Je merkt na een korte periode al de veranderingen in houding en conditie. Maar ook de vooruitgang van jouw techniek en toename van je kracht zullen je verbazen. En hoe leuk is het niet als jij na de training voelt dat je de spanning en stress van de dag hebt weggeslagen?

Wat doe je op de training?

Tijdens deze pittige boks- en conditietraining van 60 minuten oefen je verschillende stoottechnieken en bokscombinaties op de bokshandschoenen van een trainingspartner. De les begint met een goede warming-up, en natuurlijk sluiten we af met een cooling-down. Bij de training zelf werken we aan de opbouw van jouw conditie, kracht en snelheid. We leren je bokstechnieken aan en helpen je die te verbeteren.

Beleef het zelf

Koop een strippenkaart voor tien keer boksen. Of neem een abonnement, dan kan je zo vaak langskomen als je wilt. Wil je eerst eens proberen of het wel wat voor je is? Dan zijn twee voordelige proeflessen geknipt voor jou!

Begin je met boksen?

Ook beginnende boksers kunnen prima deelnemen aan al onze bokslessen. Wij weten dat gewoon meedoen ervoor zorgt dat jij het boksen snel onder de knie krijgt. Uiteraard krijg jij waar nodig extra aandacht van de trainers. In het algemeen merken wij dat de boksers die minimaal twee keer per week trainen, de meeste vooruitgang boeken. Wij hebben bokshandschoenen beschikbaar voor de proeflessen. Daarna zijn eigen bokshandschoenen verplicht.

Ben je een gevorderde bokser?

Ook de gevorderde of meer ervaren bokser kan bij ons lekker meetrainen. Wij hebben gemengde groepen, met deelnemers die net begonnen zijn, maar ook al een tijdje boksen. De variatie van deelnemers maakt het voor iedereen leuk om te trainen en te boksen. Onze trainingen worden al jaren als gevarieerd en conditioneel stevig ervaren. Ben jij een ervaren bokser op zoek naar de ultieme uitdaging? Dan is personal bokstraining misschien iets voor jou.

Sparren wij?

Heel af en toe sparren wij tijdens de lessen, maar de nadruk ligt daar bij ons niet op. Als we een keer sparren is deelname niet verplicht, al kan het een leuke manier zijn om je techniek te testen. Maar de focus ligt bij ons echt op conditie en techniek. Daarom stoot je op de bokshandschoenen van degene die tegenover jou staat.

Heb je vragen?

Wil je advies bij het kiezen? Wij horen graag van je! Neem hier eenvoudig contact op. Dan helpen wij jou snel verder. Weet je al wat je wilt? Wacht dan niet langer en schrijf je meteen in!

Kies je training en schrijf je nu in!

 

Personal bokstraining

bokstherapie-48-2

Laat je uitdagen

Wil jij fysiek en mentaal een hoger niveau bereiken? En wil je daarvoor persoonlijk worden uitgedaagd? Dan past personal bokstraining in Amsterdam perfect bij jou. In de training haal jij alles uit jezelf. Wij overleggen met jou hoe de training precies wordt vormgegeven. Waar wil jij aan werken? Wat zie jij als jouw uitdaging? Elke personal training is maatwerk.

Voor wie is dit?

Personal training is een bokstraining voor mensen die van uitdaging houden. Die fysiek en mentaal op het hoogste niveau willen presteren, om daarna met een fris en energiek gevoel naar huis te gaan. Je wilt door de training én door het boksen ervaren dat lichaam en geest samenkomen. Zo kom je mentaal en fysiek in verbinding met jezelf.

TIJD, PLAATS

  • Wij geven personal bokstraining in Amsterdam op onze locatie in de Waalstraat.
  • Datum en tijd spreken we in onderling overleg af.
  • De trainingen duren 30 minuten of 1 uur per sessie.
  • Een personal training traject is voor minimaal vijf trainingen.
  • Afhankelijk van jouw doelen kan ook mentale begeleiding deel van de persoonlijke bokstraining uitmaken.

Meld je meteen aan! Dan nemen wij snel contact op om jouw personal bokstraining te starten.

IK WIL EEN AFSPRAAK VOOR PERSONAL BOKSTRAINING!


Jouw Coaches

bokstherapie-75-marcel
bokstherapie-76-digna

Marcel Amstelveen

Marcel heeft ervaren dat boksen je meer geeft dan alleen een betere conditie. Deze verhelderende ervaring wil hij graag delen met anderen.

Digna Poelman

Voor Digna is boksen de perfecte samenwerking van lichaam en geest. Een meditatieve ervaring.