Kom bij ons boksen!

Meer van Bokstherapie.nl

BOKSEN VOOR IEDEREEN

bokstherapie-27-2
bokstherapie-48-2

Voor vrouwen en mannen

Deze training is geschikt voor iedereen, ook als je weinig of geen ervaring hebt. Wij geven trainingen in gemengde groepen én speciaal voor vrouwen. Je merkt na een korte periode al de veranderingen in houding en conditie. Maar ook de vooruitgang van jouw techniek en toemame van je kracht zullen je verbazen.

Wat doe je op de training?

Tijdens deze pittige training  van 60 minuten oefen je verschillende stoottechnieken op de bokszak en op de bokshandschoenen van een trainingspartner. De les begint met een goede warming-up, en natuurlijk sluiten we af met een cooling-down. Bij de training zelf werken we aan de opbouw van jouw conditie, kracht en snelheid. We leren je bokstechnieken aan en helpen je die te verbeteren.

Beleef het zelf

Koop een strippenkaart voor tien keer boksen. Of neem een abonnement, dan kan je zo vaak langskomen als je wilt. Wil je eerst eens proberen of het wel wat voor je is? Dan zijn twee voordelige proeflessen geknipt voor jou!

Heb je vragen?

Wil je advies bij het kiezen? Wij horen graag van je! Neem hier eenvoudig contact op. Dan helpen wij jou snel verder. Weet je al wat je wilt? Wacht dan niet langer en schrijf je meteen in!

Kies je training en schrijf je nu in!

 

Personal bokstraining

bokstherapie-48-2

Laat je uitdagen

Wil jij fysiek en mentaal een hoger niveau bereiken? En wil je daarvoor persoonlijk worden uitgedaagd? Dan past personal bokstraining in Amsterdam perfect bij jou. In de training haal jij alles uit jezelf. Wij overleggen met jou hoe de training precies wordt vormgegeven. Waar wil jij aan werken? Wat zie jij als jouw uitdaging? Elke personal training is maatwerk.

Voor wie is dit?

Personal training is een bokstraining voor mensen die van uitdaging houden. Die fysiek en mentaal op het hoogste niveau willen presteren, om daarna met een fris en energiek gevoel naar huis te gaan. Je wilt door de training én door het boksen ervaren dat lichaam en geest samenkomen. Zo kom je mentaal en fysiek in verbinding met jezelf.

TIJD, PLAATS

  • Wij geven personal bokstraining in Amsterdam op onze locatie in de Waalstraat.
  • Datum en tijd spreken we in onderling overleg af.
  • De trainingen duren 30 minuten of 1 uur per sessie.
  • Een personal training traject is voor minimaal vijf trainingen.
  • Afhankelijk van jouw doelen kan ook mentale begeleiding deel van de persoonlijke bokstraining uitmaken.

Meld je meteen aan! Dan nemen wij snel contact op om jouw personal bokstraining te starten.

IK WIL EEN AFSPRAAK VOOR PERSONAL BOKSTRAINING!