IN 8 WEKEN FIT

bokstherapie-67-2

Fit door te boksen

Heb je de laatste tijd hard gewerkt aan je carrière en/of je gezin maar wat minder aan jezelf? Mag dat stresslevel wel wat lager? En wil je fitter, frisser en sterker worden op een wel heel leuke manier? Doe dan mee met In 8 weken fit! Je leert bij ons bewust te boksen en te bewegen. Je conditie krijgt een boost. Samen met diëtist Samantha van DieetPlaneet Amsterdam gaan wij jou uitdagen!

Bokstherapie - mentaal, fysiek

We doen elke week een bokstraining met de hele groep. Bovendien krijg je opdrachten en uitleg om thuis te oefenen. Bokstherapeut Marcel of Digna coacht je in deze acht weken met boksworkshops naar mentale en fysieke fitheid. Bokstherapie is een therapie gericht op het lichaam en de geest. Bij boksen heb je namelijk allebei nodig, net als in je dagelijks leven.

Verbinding maken door te boksen, contact maken met jezelf. Door bokstherapie word je sneller en behendiger. Je conditie gaat met sprongen vooruit!
Heb jij naast de groepstrainingen behoefte aan een persoonlijke sessie? Een gratis sessie van 30 minuten is inbegrepen voor wie dat wil.

twee
bokstherapie-4-8wfit

Voedingsadvies

Twee groepsbijeenkomsten met voorlichting en leuke opdrachten. Door goed te eten krijgt je lichaam wat het nodig heeft. Daardoor voel je je lekkerder en zie je er frisser uit! Diëtist Samantha van DieetPlaneet Amsterdam geeft de voorlichtingen.
Krijg je van alles genoeg binnen? Zijn de hoeveelheden in orde? Hoe zit het met eten en sporten? Je komt het hier allemaal te weten. Diëtist Samantha besteedt ook aandacht aan je eetgedrag; waarom eet je op bepaalde momenten anders of meer dan je misschien zou willen? Welk type eter ben jij? Je komt er hier achter!

Voor wie?

DIT IS VOOR JOU...

  • als je vindt dat jouw lichaam en geest wat extra aandacht kunnen gebruiken
  • als je van een beetje avontuur houdt
  • én als je graag eens kennis wil maken met boksen!

 

WANNEER

Startdatum: maandag 21 januari 2019
Boksworkshops: wekelijks op maandag van 20:30 - 21:30
Voedingsworkshops: woensdagen 6 februari en 13 februari, van 19:30-21:00

LOCATIE

Waalstraat 184 in Amsterdam (Rivierenbuurt)

Doe mee!

Wil jij ook in 8 weken fit worden? Meld je dan nu aan!

DieetPlaneet neemt daarna contact met jou op om je inschrijving compleet te maken.

De kosten van het complete programma zijn € 160,- inclsuief gebruik van bokshandschoenen.

We gaan van start bij 10 deelnemers.

In 8 weken fit is een initiatief van Bokstherapie.nl en DieetPlaneet.

aanmelding in 8 weken fit